fightbackdesign.no

OM FIGHT BACK DESIGN

Møt Kristine * Historien om Fight Back * Produksjonen * Design og klær * Dette sier kundene

Møt Kristine

Jeg heter Kristine Myhre Andersen og er eier av Fight Back Design.

Min bakgrunn for å drive med treningstøy er at jeg er tidligere idrettsutøver. Jeg har drevet med blant annet håndball, paintball og kickboxing. Jeg har konkurrert på landslagsnivå og spilt både nasjonale og internasjonale turneringer på elitenivå. Under mine mange trenings og reisedøgn og ulike konkurranseforhold har jeg selv opplevd viktigheten av å ha treningstøy av høy kvalitet.

Jeg husker hvor stolte laget mitt var det året alle i klubben hadde fått like og unike klær som representerte oss om gruppe. Vi var i på turnering i utlandet og vi kom gående som en stor enhet inn på turneringsområdet. Den følelsen av det å være en del av noe større, det å være sterke sammen, er en følelse jeg ønsker at alle som driver med idrett skal få.

Så det er her jeg kommer inn med unikt treningstøy av høy kvalitet.

Jeg har selv drevet en stor klubb og arrangert mange store turneringer og events. Utover dette har jeg vært landslagstrener og konsulent for NPF i mange år.

Jeg brenner for idrett og for å kunne bidra til at lag, foreninger og bedrifter skal få muligheten til å lage sitt eget unike design i høy kvalitets treningstøy.

Fight back!

Jeg har drevet flere firmaer tidligere.

Grunnen til at akkurat Fight Back Design ble til var at jeg hadde opplevd en del personlig og sportslig motgang og følte det var på tide å «Fight Back!»

Og hva bedre å kjempe tilbake med enn noe som gir treningsglede og samhold.

Jeg hadde brukt Anthrax som merke i mange år før jeg startet firmaet og visste hva de sto for i kvalitet og verdier. Jeg hadde møtt grunnleggeren Konstantinos Papapanagioutou flere ganger i forbindelse med større turneringer i Europa, men før jeg godtok agenturet på Anthrax i Norge var jeg og besøkte fabrikken mange ganger for å bli kjent med alle som jobbet der og få kontroll på alle leddene i prosessen og verdiene i bunn.

Jeg er veldig opptatt av mennesker og rettferdighet. Det at jeg vet at alle som jobber med klærne jobber under gode forhold og har godt betalt er viktig for meg. Det at jeg vet akkurat hvor tøyet til klærne kommer fra. Det at det langt ifra er produsert av barnehender eller folk under dårlige kår er essensielt for at jeg skal sette navnet mitt på det.

Sammen med meg har jeg noen utrolig gode venner og samarbeidspartnere som står i Fight Back boden på turneringer og hjelper der det trengs. Jeg hadde aldri klart meg uten dem.

Produksjonen

Produksjonen foregår i Hellas av Anthrax Machines.

Anthrax eksporterer så mye at alle som jobber i fabrikken har europeiske lønninger. Alle standarder for arbeidsmiljø og produksjon er fulgt til fingerspissene og både blekk og tøy holder høye ISO standarder.

Klærne blir håndsydd på symaskin av fantastisk blide «Fredrikssons Fabrik» damer med høyt hårsprayet hår og tykke øyebryn. Hvert plagg blir nøye kvalitetssjekket i flere ledd.

Design og klær

Designet blir laget av meg i samarbeid med profesjonelle designere som selv driver med ulike idretter. Vi sender designet frem og tilbake med kunden helt til kunden er 100% fornøyd. Dette uten ekstra kostnader.

Man kan i løpet av en periode bytte logoer og samarbeidspartnere. Dette fikser vi enkelt for kundene når dette skjer. Navn og nummer på klærne er en annen ting som vi ikke tar oss ekstra betalt for, dette skal være en del av pakka.

Klærne blir trykket med hele designet integrert i klærne. Ikke sånn som de fleste av oss kjenner til når det gjelder tall som ramler av og logoer som blir hvite osv. Dette gjør at skal man slite ut en logo eller et design så må man slite ut hele plagget.

Jeg ønsker at alle klubber, lag og utøvere skal ha muligheten til å skille seg ut og lage sin helt egen unike identitet som representerer deres reise og styrke. På lang sikt ønsker jeg at Fight Back Design skal generere masse idrettsglede, samhold og arbeidsplasser til folk som vil gjøre en forskjell for blant annet ungdommen vår.

Fight Back Design er et lite firma med gode verdier og mye engasjement. Vi er stolt offisiell leverandør av landslagsdraktene til det norske brytelandslaget og en rekke andre landslag.

Spesialiteten er å lage unikt treningstøy og profileringstøy akkurat slik kunden ønsker og ser det for seg.

Jeg ønsker å være mer enn en vanlig leverandør av unikt treningstøy. Jeg er selv en ildsjel og jeg ønsker å støtte andre ildsjeler og lag med gode tips og råd fra min erfaring med idrett og arrangementer.

Dette sier kundene

Gard Olve «Ragnarok» Sage, Profesjonell MMA utøver

“Fight Back Design lager klær av meget god kvalitet. Med dette mener jeg at de har god passform, slitesterke, behagelige å ha på og med kult design. FBD gir deg muligheten til å skreddersy klærne dine ut fra ditt design ønske. Om du ønsker deg klær laget etter dine tanker, så anbefaler jeg å benytte FBD. Her får du god oppfølging underveis og du støtter en liten, uavhengig aktør.”

’’

Luke «Lucky Luke» Santarell, Profesjonell MMA utøver og trener

«Fight Back Design er veldig profesjonell, service innstilt og behjelpelig når det kommer til oss kunder og hvordan vi ønsker å designene klærne våre. Uansett hvilken ide jeg har hatt om hvordan jeg ønsker klærne mine designet, så har FBD klart å bringe ideen til live og produsere kvalitetsprodukter. Klærne har alltid kommet i tide før jeg skal gå kamp og det har aldri vært noen feil med dem så jeg må si meg meget fornøyd med Fight Back Design.»

’’

Stig-Andre Berge, Landslagsutøver i bryting med en rekke medaljer, blant annet en OLmedalje

«Antrax draktene er av veldig god kvalitet og en utrolig god passform.
Designet spesial tilpasses med enorm kreativitet slik at man virkeligfår det man ønsker seg.

Aldri brukt drakter av denne kvaliteten i min 20 år langekarriere som topputøver»

’’

Sharon Burgos Aresvik,
Profesjonell idrettsfotograf

“Photographers as athletes have to perform and the comfort of the brand gives me freedom of movement and allows me to have greater photographic performance. Fight Back Design is my best ally when it comes to taking sport photography and I highly recommend it.”

’’

Stig Oldervik, Lockout Kettlebell Club, Kettlebell utøver og personligtrener

«Kan anbefale FightBackDesign på det sterkeste.
Enkel og fin kommunikasjon med Kristine, topp kvalitet på produktene»

’’

Sandefjord Håndbakklub, Med flere utøver fra landslaget herre,dame og junior

«Vi i Sandefjord Håndbak er superfornøyd med vårt nye klubb tøy.
Samarbeidet med Fightback design fra idémyldring, design og ferdigvare har gått over all forventning,
veldig profesjonelle og dyktige.
Vi har vært brukt mange forskjellige typer treningstøy, men må si at kvaliteten på dette er det beste, designet er vevd i stoffet så man slipper at ting løsner, ser ikke at produktet mister farge i vask heller. Skal man ha klubb tøy eller jobb uniform til trenings industrien anbefaler vi Fightbackdesign på det sterkeste.»

’’

Det norske håndbak-landslaget

«Da håndbak-landslaget skulle ha nytt landslagsantrekk i 2018, ønsket vi å prøve komplettsett fra
Kristine i Anthrax.
Vi var særdeles fornøyd med oppfølging i prosessen og det endelige designet.
Norge har etter 2018 hatt det sprekeste landslagstøyet i EM og VM»

’’

Scroll to Top